Асма Асад, съпругата на сирийския лидер Башар Асад, е започнала

...
Асма Асад, съпругата на сирийския лидер Башар Асад, е започнала
Коментари Харесай

Съпругата на Башар Асад има рак на гърдата

Асма Асад, брачната половинка на сирийския водач Башар Асад, е почнала лекуване на ранен етап на рак на гърдата, оповестиха от президентството в Дамаск, съобщи БГНЕС.
" Асма Асад стартира първия стадий на лекуване за недоброкачествен израстък в гърдите, открит в ранен етап ", излиза наяве от публикуваното публично изказване в обществените мрежи.
Съобщението беше съпроводено със фотография на първата дама в свободно облекло и маратонки, седнала на стол в болнична стая с интравенозна капкова система в лявата ѝ ръка. Асма се усмихва на брачна половинка си, президента Башар Асад, който седи вдясно от нея.
От сирийското президентство не прецизираха къде се лекува първата дама, само че думата " военни " е отпечатана върху одеялото, което е очевидно на фотографията, което демонстрира, че е евентуално във военна болница.
напомня, че родената през 1975 година във Англия и някогашен капиталов банкер, Асма се оформя последователно като бранител на правата на индивида и на нея се гледа като на модерната страна на династията Асад.
През първите години на протестите в Сирия тя рядко се появяваше обществено, само че през последните две години е по-активна и взе участие в благотворителни събития.
Асма, чийто татко е кардиолог, а майка ѝ е посланик, има три деца от брака си с Асад – двама сина и щерка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР