Асистентът на Илиан Илиев в Черно море – Петър Костадинов,

...
Асистентът на Илиан Илиев в Черно море – Петър Костадинов,
Коментари Харесай

Петър Костадинов скромничи: Медали сега не се дават, не сме фаворит за титлата

Асистентът на Илиан Илиев в Черно море – Петър Костадинов, се изрече много непретенциозно, откакто публично „ моряците “ ще зимуват първи. Помощник-треньорът съобщи, че медали за зимен първенец не се дават, а оттук насетне за варненци следва работа.

Костадинов отличи щаба на отбора и разгласи, че любимците за купата са ясни, а всред тях сигурно не е Черно море.

„ Със сигурност пристигна мъчно, Славия е добър тим. Видяхте последните мачове играят по напълно друг метод. Днес имахме преимуществото, че играхме мач по-малко за Купата. Знаехме, че ще имат кондиционни проблеми. Играха 4 мача за 12 дни с съвсем един и същи състав. В това естество имахме преимущество. Доволни сме от успеха и метода, както и от първото място “.

„ Ние през цялата седмица се опитвахме да кажем на момчетата, че не би трябвало да е фикс концепция първото място. Първенството е преполовено. Завършваме първи, само че това не ни дава медали. Просто един съвършен свършек. Напълно справедливо, би трябвало да поздравя още веднъж играчите и почитателите. Всички имаме симбиоза и нещата се получават “.

„ Със сигурност е повлияло. Но играчите бяха наясно и не дадоха никакви шансове на Славия. Само 1-2 по-сериозни положения, мисля, че бяхме по-добрият тим “.

„ Колкото и клиширано да звучи, с работа и труд се компенсира. Работата, треньорската, всеки един, който пристигна, се усеща вкъщи си, с помощта на тези хора (б.р. - от щаба). Може би това е главното “.

„ Първо би трябвало да изкараме радостни празници. Единственото благопожелание е момчетата да бъдат здрави, да няма травми и към този момент ще създадем една добра подготовка. Ако имаме потребност, да се подсилим. Ние не сме любимци, любимците са ясни. Може да объркаме някоя сметка “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР