Асиер Ияраменди не взе участие във финала за Купата на

...
Асиер Ияраменди не взе участие във финала за Купата на
Коментари Харесай

Капитанът на „Реал Сосиедад“ засвири на тромпет след спечелената Купа на Краля

Асиер Ияраменди не взе присъединяване във финала за Купата на Краля сред „ Атлетик “ Билбао и „ Реал Сосиедад “, само че това не му попречи да се включи интензивно в отпразнуването на първото отличие във витрината на отбора от Сан Себастиан от 1987 година насам.

Освен че подвигна трофея, на празненствата след мача Ияраменди сподели забележителни умения в свиренето на тромпет. Изпълнението му беше посрещнато с огромен възторг от всички негови съотборници и щаба на „ Реал Сосиедад “, които го подкрепяха бурно при изявите му с музикалния инструмент.

Изпълнението на Ияраменди може да съперничи на това на нападателя на „ Атлетик “ Билбао Асиер Виялибре от началото на годината.

Виялибре се прочу със своите умения с тромпета при спечелването на Суперкупата на Испания през месец януари.

След финала против „ Барселона “ неговите съотборници се радваха на триумфа и Асиер в допълнение ги развесели, като им посвири на тромпет. По-късно във почитател магазина на „ Атлетик “ Билбао пуснаха в продажба и реплики на този знаков инструмент.

Сега обаче съседите им от Сан Себастиан демонстрираха, че тимът им не изостава и в музикалните умения, с помощта на своя капитан Асиер Ияраменди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР