Ашли Греъм експериментира с нов здравословен режим, включващ ежедневна акупунктура.В

...
Ашли Греъм експериментира с нов здравословен режим, включващ ежедневна акупунктура.В
Коментари Харесай

Аз съм обсебена!“: Ашли Греъм сподели, че обича акупунктурата

Ашли Греъм опитва с нов здравословен режим, включващ ежедневна акупунктура.

В нов видеоклип в TikTok, оповестен във вторник, 35-годишният модел разкри, че нейният акупунктурист Сандра е останала при нея за една седмица. Тя го е направила, " тъй като знае какъв брой доста обичам акупунктурата ", изясни майката на три деца. " Така че взехме решение да ме убожда с игли всеки ден по два-три часа дневно, главно с цел да опитвам какво се случва с лицето ми, дупето, четириглавия мускул и стъпалата ми. "

Ashley Graham reveals she has been doing acupuncture EVERY DAY
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Във видеоклипа Греъм сподели и масажната маса, която е взела със себе си за сеанса по акупунктура във вторник.

" Ще вършим гуа-ша, купиране, мокса, остаряла обичайната акупунктура с игли ", изясни тя. " Знам, че някои хора не са доста по гуаша, купажирането и иглите, само че аз съм тук, с цел да ви кажа, че избирам да върша това, в сравнение с да въвеждам някакви химикали в тялото си, просто споделям! Но не съм срещу малко ботокс. "

В края на клипа Греъм срещна почитателите си със Сандра и сподели клипове от терапиите с електроакупунктура и чаша.

През май Греъм показа, че за нея е значимо да намира време в натоварения си график за грижа за себе си, до момента в който се оправя с майчинските отговорности.

" Мисля, че най-голямата битка, с изключение на спазването на графика с времето за закуска и сънливост, е да се уверя, че дните са изпълнени с действия, в които всички се забавляват, и да намеря време за себе си ", сподели Греъм. " Майките знаят, че в случай че не е в календара, то на процедура не се случва. Изискват се доста старания, с цел да се отдели време за мен, без значение дали става дума за подготовка, акупунктура или йога. "
TW: needles!!! ⚠️ As some of you know, I am OBSESSED with acupuncture and I am lucky enough to have my friend Sandra (@LANSHIN
" Искам да отстранявам време и на брачна половинка си, тъй че би трябвало да възнамерявам времето си и да се уверя, че то се изразходва рационално ", добави тя. " Това евентуално е най-трудното нещо. "

34-годишният брачен партньор на Греъм неотдавна реши да си направи вазектомия като " превантивна мярка ". " Това даже не беше моя концепция ", сподели тя. " Наистина съм признателна, че брачният партньор ми беше готин за това, и несъмнено му благодарих, че направи този развой елементарен, тъй като не се постанова да върша нищо от моя страна. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР