Асен Василев и Кирил Петков не са ме заплашвали. Това

...
Асен Василев и Кирил Петков не са ме заплашвали. Това
Коментари Харесай

Радостин Василев: Асен Василев и Кирил Петков не са ме заплашвали

Асен Василев и Кирил Петков не са ме заплашвали. Това разяснява в Народното събрание напусналият ПП-ДБ народен представител Радостин Василев. " Бях свикан в районна прокуратура, която се е самосезирала и дадох пояснения в качеството си на потърпевш. От тях не съм заплашван. Всичко останало е част от досъдебно произвеждане. Аз даже като потърпевшо лице не знам всички данни ", сподели той и прикани да не се вършат спекулации.

" След конференцията, която направих, получих съществени закани от разнообразни места, те са обект на инспекция. Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали за нищо в никакъв случай ", настоя още веднъж той. Василев към момента е под защита на Министерство на вътрешните работи. " Те са 24 часа с мен във връзка и с тези неща, за които очевидно има задоволително данни ", сподели той. Василев акцентира, че не е подавал никакви сигнали против съпредседателите на Политическа партия, " тъй като няма защо ".

" Това, което направих мисля не е правил никой български политик досега. То провокира не да хвърлим камъче в блатото, напряко да хвърлим екскаватор и да го изринем, с цел да забележим същинското лице на българската политическа класа. Аз направих този запис, не се срамя по никакъв метод, тъй като сме очевидци каква  уйдурма се пробват да създадат Политическа партия и ГЕРБ. Българското обество не ги е пратило тук за това. Не съм заставям от никого, желаех да покажа на българското общество какво става ", сподели той. Василев разгласи, че няма други записи.

" Аз съм подкрепил антикорупционната политика на Петков и Василев като министри 

Той разгласи, че политическият му план веч е в ход, само че отхвърли кои лица ще влязат в него. За това не търсел поддръжка от посолства. Президентът също нямало по какъв начин да е зад него, тъй като това опонира на конституцията. Това е неистина, отговори той на въпрос дали президентът Радев стои зад случилото се.

Минути по-късно Василев публично стана самостоятелен народен представител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР