Асен Маджаров или просто Асен от Хелс Китчън, както го

...
Асен Маджаров или просто Асен от Хелс Китчън, както го
Коментари Харесай

Асен от Хелс Китчън бесен на Клавдия: Адекватна ли си?! Как можа да ме унизиш така?!

Асен Маджаров или просто Асен от Хелс Китчън, както го знаем всички, претърпя редица гаври и унижения от враговете си във формата, само че никой не се подигра по този начин грубо с него, както родната му майка. Да, Клавдия направи нещо непростимо, пък било то и да е подбудено от безграничната й любов и грижа за бъдещето му.

Знаем, че Асен е минал 40-така, само че не е фамилен и даже няма гадже. Окей - това си е негов проблем и негово решение в живота. Родителката му обаче реши да се направи на истинска и в епизода, в който той завоюва връщане вкъщи в Берковица и даже взе със себе си Цветомира от Враца, тя го сюрпризира с... няколко претендент снахи.

Клавдия беше поканила на посетители момите, които Асен досега не познаваше и безусловно му ги натресе. А те, горките, все едно бяха извадени от фото албума на Митьо Пищова - с вафли, букли и прочие, нескопосно гримирани и с държание на... по този начин де, не изключително интелигентно наличие.

Цвети гледаше ошашавено, феновете умряха от смях, а самият Асен се направи на ударен, само че истината е, че се вбеси и с право. Та Клавдия го направи да наподобява в очите на всички като някакъв шушумига, който една жена не може да си откри.

" Ти съответна ли си?! Защо го направи, за какво ме излагаш пред цяла България?! Забранявам ти повече да се месиш в моите работи ", беснеел и с право Асен от Хелс Китчън, разкриха хора от екипа, били на фотосите.

Тагове: Клавдия Асен Маджаров Асен от Хелс Китчън Хелс Китчън Цветомира от Враца Цвети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР