Асът на Лудогорец Марселиньо коментира след поражението от Истанбул Башакшехир

...
Асът на Лудогорец Марселиньо коментира след поражението от Истанбул Башакшехир
Коментари Харесай

Моци и Марселиньо недоволстват от Херо

Асът на Лудогорец Марселиньо разяснява след провалянето от Истанбул Башакшехир с 1:2, че не знае за какво "орлите " са чакали своя противник в отбрана през първото полувреме.

"Изиграхме доста неприятно първото полувреме. През втората част пресирахме. Резултатът е неприятен за нас. Нямахме късмет. Искахме да се класираме през днешния ден за идната фаза на Лига Европа ", разяснява Марселиньо.

"През второто полувреме играхме в офанзива и мислихме за победа. Когато играем в офанзива, противникът има почит и почитание. Тогава резултатът е различен. Не знам за какво ги чакахме ", съжаляваше още бразилецът.

"Имаме шансове. Добър тим сме. Отиваме в Германия, с цел да реализираме добър резултат. Няма да ни е елементарно, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да се класираме ", добави Марселиньо.

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци съобщи: "Първото полувреме не играхме добре. Трябваше през целия мач да играем както през последните 45 минути. Имаше и малшанс ".

"Знаехме, че Истанбул не пристигна с най-хубавото и трябваше да се възползваме. През първото полувреме действахме прекомерно изчаквателно. Можехме да спечелим трите точки. Ако играем както през второто полувреме, можем да победим Хофенхайм в Германия”, съобщи Моци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР