Артрит и артроза – направете си следната тинктура от люти

...
Артрит и артроза – направете си следната тинктура от люти
Коментари Харесай

Артрит и артроза – рецепта за тинктура от люти чушки

Артрит и артроза – направете си следната смес от люти чушки

Ако ставите ви усещат идния дъжд и други внезапни промени във времето, безпокоят ви болки в ставите и мускулите – това са сигурни признаци на артрит.

Леля ми излекува артрита на пръстите на краката на татко ми. Веднага щом стартира възпалителния развой в ставите, тя стартира да го маже с това средство. Подуването и болката изчезват и всеки, който има това заболяване, ще разбере защо приказвам.

В последна сметка за никого не е загадка, че съставът на мехлемите за артрит и артроза в състава си имат чушка. Ето за какво, когато намажете възпаленото място с подобен мас, то се загрява – това е действието на чушката.

Вижте още: Предотвратяване на рака със здравословно хранене

За приготвянето на тинктурата смелете 10 люти червени чушки в месомелачка, смесете с 250 гр. слънчогледово нерафинирано масло и 250 гр. авиационен (той е по-чист от обикновения) керосин. Оставете тази примес на топло място в продължение на седем дни, като всеки ден разклащате съда. Това средство би трябвало да се втрива вечер във възпалените стави, след което да облечете топло долни дрехи и чорапи от естествена вълна. Ако ставите на ръцете ви болят, тогава си купете вълнени ръкавици. Втривайте, до момента в който болката изчезне.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР