Артистите от компанията MSCHF, базирана в Бруклин, са известни с

...
Артистите от компанията MSCHF, базирана в Бруклин, са известни с
Коментари Харесай

Космическата сума, за която е купена чантата, по-малка от зрънце сол

Артистите от компанията MSCHF, основана в Бруклин, са известни с спорните дизайни, които основават. Сред тях са обувки с капка човешка кръв, маратонки със светена вода в подметките, одеколон, който мирише на спрей-смазката WD-40, както и гигантските червени гумени ботуши, които станаха изключително известни в обществените мрежи през февруари.
 MSCHF BOOTS, Astro Boy ботушите и за какво всички приказват за алените гумени ботуши
Ботушите, по които полудяха всички

Колкото по-странни, толкоз по-добре

Сега всички още веднъж заговориха за MSCHF, които този път сътвориха микроскопична чанта, по-малка даже и от зрънце сол. Тя даже може да мине през ухото на игла. И като се изключи че в нея няма нищо практично, естествено, с цел да бъде забелязана, е нужен микроскоп. Точните ѝ размери са 657 x 222 x 700 микрометра.

" Има огромни чанти, естествени чанти и дребни чанти, само че това е последната дума в миниатюризацията на чантите ", споделя екипът на MSCHF за последния си дизайн.

Микроскопичната чанта е направена от фотополимерна смола и благодарение на технология за 3D щемпел. По време на процеса на основаването ѝ не липсват и куриозни случки. На няколко пъти образци са били загубвани, когато са били изпращани за обзор от марката.

Евентуална загуба на чантата обаче надали безпокои притежателят ѝ, който я е получил в комплект с микроскоп с дигитален екран. Цената, с която той се е разделил, с цел да има новото създание на MSCHF, е 63 750 $. За да се дефинира притежателят му, е бил проведен търг, като офертите са започвали от 15 000 $, написа BBC.
 Nike, MSCHF, Lil Nas X, обувките на Сатаната и до какво съглашение доближиха фирмите
Какво ще се случи с обувките на Сатаната

Nike и MSCHF се споразумяха

На цвят чантата е зелена и върху нея е поставено логото на марката на първокласната дизайнерска къща Louis Vuitton. По думите на Кевин Виснер, основният креативен шеф на MSCHF, позволение за използването на логото не е желано. А обяснението за това смело решение е, че компанията желае прошки, не оторизации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР