Арсенал записа гръмка победа над лондонския си съперник Челси с

...
Арсенал записа гръмка победа над лондонския си съперник Челси с
Коментари Харесай

Разгром! Арсенал разкова Челси в контрола в Орландо

Арсенал записа гръмка победа над лондонския си противник Челси с 4:0 в влиятелна контрола от предсезонната подготовка на двата британски отбора в Орландо, Съединени американски щати.

Момчетата на Микел Артета не дадоха никакво подозрение за превъзходството си и взеха самодейността от първата минута. Няколко положителни намеси на стража на Челси Едуар Менди обаче попречиха по-ранно разкриване на резултата.

След четвърт час игра новият нападател на „ топчиите “ Габриел Жезус съумя да откри мрежата с прехвърлящ удар, откакто се възползва от излизане на Менди отвън вратарското поле.

20 минути по-късно Мартин Йодегор беше изведен на свободна позиция в наказателното поле и с удар с левия крайник направи удвои. Той се резервира до края на полувремето, само че Арсенал още не беше споделил последната си дума и шоуто на “артилеристите” след почивката продължи.

В 66-ата минута Арсенал стигна до трети гол. Стражът на Челси Менди направи всичко по силите си да предотврати гола, като отрази два изстрела, само че от третия опит Букайо Сака откри мрежата.

В самия завършек на срещата, секунди преди последния съдийски сигнал, Алберт Самби Локонга оформи и крайното 4:0, като по този метод Арсенал записа гръмка победа над градския си противник и даде поръчка за мощен сезон във Висшата лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР