Арсенал загуби у дома от Уулвърхемптън с 1:2 в мач

...
Арсенал загуби у дома от Уулвърхемптън с 1:2 в мач
Коментари Харесай

Арсенал получи нов шамар - този път от Уулвърхемптън

Арсенал загуби вкъщи от Уулвърхемптън с 1:2 в мач от десетия кръг на британската Висша лига и за трето следващо проваляне на собствен терен за състезание.

И трите гола паднаха още през първата част. Двубоят стартира с по-добра игра на гостите, които притиснаха съществено " топчиите " и закономерно поведоха с гол на Педро Нето (27), направил добавка след центриране на Адама Траоре и удар на Дендонкер в напречната греда.

" Артилеристите " изравниха бързо след заучено състояние за осъществяване на корнер, при което Габриел Магаляеш (30) направи 1:1. В края на полувремето по-добрата игра на " вълците " се увенча с нов гол, като негов създател стана Даниел Поденсе (42). Резултатът се резервира и след 10 спомагателни минути на полувремето поради обстановка при започване на мача, когато Раул Хименес от гостите пострада след конфликт с Давид Луис в наказателното поле и бе сменен наложително, а вместо него срещата доигра Фабио Силва.

В 54-ата минута гостите имаха искания за дузпа, след Адама Траоре падна в наказателното поле след контакт с Габриел, само че съдията даде жълт картон на испанеца за симулация. Арсенал опита да притисне противника, само че офанзивите на " вълците " изглеждаха по-опасни.

Четвърт час преди края " артилеристите " бяха покрай равнене след неточност на вратаря Руи Патрисио при изнасянето на топката, само че Обамеянг не съумя да се възползва. До края на мача Рийн Нелсън и Нелсон Семедо пропиляха преференциални положения и резултатът остана неизменен.

След триумфа си в Лондон Уулвс се изкачи до шестата позиция със 17 точки. Арсенал е 13-и с 13 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР