Арсенал следи ситуацията с крилото на Рома Николо Дзаниоло и

...
Арсенал следи ситуацията с крилото на Рома Николо Дзаниоло и
Коментари Харесай

Арсенал следи ситуацията на Дзаниоло в Рома

Арсенал следи обстановката с крилото на Рома Николо Дзаниоло и може да се опита да го отмъкне, в случай че договарянията за нов контракт с италианския национал се провалят. Настоящият договор на Дзаниоло с „ вълците “ е до лятото на 2024-а година, само че договарянията за удължаването му сега са в застой.

Това може да отвори вратата на 23-годишния футболист да се причисли към „ артилеристите “ против по-ниска цена през идващото лято. Ювентус обаче също се интересува от Дзаниоло.

Смята се, че тимът на Жозе Моуриньо не желае да отговари на настояванията за заплатата на Дзаниоло, написа италианският публицист Чиро Венерато. Крилото желае да получава 4 милиона евро на година, до момента в който Рома явно е подготвен да му предложи единствено 3,5 милиона евро.

Дзаниоло се причисли към „ джалоросите “ от Интер за към 4 милиона паунда през юли 2018-а година и отогава има 118 мача за столичани през последните четири години. Той също по този начин вкара победния гол във финала на шампионата Лига на конференциите през предишния сезон, помагайки на Рома да подпечата историческата първа купа от конкуренцията.

Arsenal 'reportedly interested in Roma's Nicolo Zaniolo', with Juventus also keen
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР