Арсенал ще се опита да продаде Месут Йозил на всяка

...
Арсенал ще се опита да продаде Месут Йозил на всяка
Коментари Харесай

Арсенал търси спешна продажба на Месут Йозил

Арсенал ще се опита да продаде Месут Йозил непременно през януарския трансферен прозорец, с цел да не го изпусне без пари след края на сезона.

Договорът на немския национал с „ артилеристите “ изтича в края на акцията и всички сигнали са, че няма да бъде възобновен. Между двете страни има съществени финансови разлики. Йозил желае заплата от 18,2 милиона паунда на сезон, до момента в който от Арсенал на този стадий са склонни да му усилят възнаграждението на 14,3 милиона паунда на година

От Арсенал имат намерение да се възползват от интереса на Интер към 28-годишния футболист и да го продадат на италианския гранд през януарския трансферен прозорец.

По непотвърдена информация от Интер са подготвени да платят 20 милиона паунда за Йозил.

Лондонският клуб е подготвен да направи съществено отстъпки във финансово отношение, само че да продаде Йозил и да получи приходи за него.

Италиански гранд публично призна, че желае Йозил

Арсенал е притиснат до стената, защото и различен главен състезател на тима Алексис Санчес е с изтичащ контракт в края на сезона. Чилиеът също не има намерение да възобнови договора си. Той е спряган интензивно за трансфер в Пари Сен Жермен или Манчестър Сити. Челси и Реал Мадрид също не крият своя интерес към някогашния състезател на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР