Арсенал се наложи над Донкастър с минималното 1:0 в двубой

...
Арсенал се наложи над Донкастър с минималното 1:0 в двубой
Коментари Харесай

Арсенал с икономична победа, но продължава напред

Арсенал се наложи над Донкастър с минималното 1:0 в дуел от третия кръг на шампионата за Купата на лигата в Англия. Победното попадение за " артилеристите " падна в 25-ата минута, когато се разписа Тео Уолкът. Той получи топката от Алексис Санчес в наказателното поле, обработи и я прати в мрежата на гостите.

Преди това Оливие Жиру имаше опция да открие, само че ударът му срещна гредата.
До почивката Уилшър, Жиру и Уолкот не съумяха да вкарат второ попадение за лондончани, като доскоро преди паузата Мей пропусна да вкара за Донкастър, стреляйки около вратата от добра позиция.

След почивката Уолкот още веднъж не съумя да вкара, когато в 50-ата минута остана самичък против вратаря, само че стреля в тялото му.

С приближаването на края на дуела Донкастър усети, че може да вкара мача в продължение и съществено тормози домакините. В 85-ата минута Мандевил се измъкна в наказателното поле и стреля, само че след рикошет топката излезе в корнер. При осъществяването му Блеър насочи удар с глава, при който топката кацна върху гредата. В последна сметка резултатът се резервира и по този начин Арсенал попадна в идващия кръг и чака своя противник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР