Арсенал отпадна от Лига Европа след дузпи срещу Спортинг (Лисабон),

...
Арсенал отпадна от Лига Европа след дузпи срещу Спортинг (Лисабон),
Коментари Харесай

Мениджърът на "Арсенал": Отпадането от Европа ни дава яснота

Арсенал " отпадна от Лига Европа след дузпи против " Спортинг " (Лисабон), а мениджърът на британския отбор Микел Артета счита, че това дава " изясненост " на сезона. Двата отбора приключиха 1:1 на реванша в Лондон и 3:3 в общия резултат. Стигна се до дузпи, в които " Спортинг " завоюва с 5:3.

В постоянното време " Арсенал " поведе с гол на Гранит Джака, само че гостите изравниха посредством Педро Гонсалвеш, който вкара с прехвърлящ удар от 43 м.

" Арсенал " отпадна от всички други шампионати, в които играе, само че продължава да води във Висшата лига. Лондонският отбор има 5 точки преднина на върха и преследва първа купа от 2004 година насам. До края на сезона " Арсенал " има още 11 мача.

" Това е голям удар, само че дава изясненост на сезона. Имаме 11 мача, още 11 мача във Висшата лига, започвайки от " Кристъл палас ". Фокусът би трябвало да е ориентиран натам, би трябвало да имаме сила и да извлечем поучения от през днешния ден. Най-добре ще е да покажем същата отдаденост, още повече качество и да играем по-добре против " Палас ", с цел да ги бием ", сподели Артета.

" Арсенал " остана и без двама значими играчи, които получиха травми в Лисабон - Такехиро Томиясу и Уилям Салиба. Артета съобщи, че травмата на Томиясу наподобява сериозна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР