Арсенал има сили да прекъсне серията си без победа в

...
Арсенал има сили да прекъсне серията си без победа в
Коментари Харесай

Артета: Арсенал може да спечели на „Анфийлд“

Арсенал има сили да прекъсне серията си без победа в дербитата против Ливърпул в дербито на уикенда от британската Висша лига, което се явява и директен конфликт за първото място в класирането, съгласно мениджъра на " топчиите " Микел Артета.

" Артилеристите " са отпред в класирането във Висшата лига с 39 точки след 17 изиграни мача, до момента в който " алените " от Мърсисайд са на точка зад столичани. Последното победно посещение на клуба от северен Лондон във Висшата лига на стадион " Анфийлд " беше през 2012 година, когато Артета към момента играеше за Арсенал.

" Ще бъде доста специфична атмосфера и за двата тима и това е извънредно съревнование. Ще се подготвим да спечелим и ще го създадем - ще бъде доста забавен мач. Винаги е ужасно да си на първата позиция в това състезание. Ще се опитаме да запазим това, само че би трябвало да бъдем интелигентни, с цел да направляваме играта. Последният път, когато ги победихме, беше преди известно време и това беше доста прекрасен миг. Можем да го повторим и на следващия ден ", разяснява испанският експерт пред медиите.

Микел Артета даде настояща информация за травмите на трима играчи на лондончани:

" Томас Партей към момента приключва своята рехабилитация. Той към момента не е упражнявал с тима. Надявам се Мохамед Елнени да тренира с нас през днешния ден, само че Жоржиньо към момента остава под подозрение. "

Испанският управител акцентира, че Арсенал е благополучен да взе участие в Шампионската лига и не се интересува от възможното основаване на Суперлига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР