Арсенал и Тотнъм са фаворити за привличането на капитана на

...
Арсенал и Тотнъм са фаворити за привличането на капитана на
Коментари Харесай

Арсенал и Тотнъм са фаворити за подписа на капитана на РБ Лайпциг

Арсенал и Тотнъм са любимци за привличането на капитана на Република България Лайпциг Марсел Забицер. " Биковете " са подготвени да се разделят с полузащитника след края на Европейското състезание. Борусия Дортмунд и Милан също демонстрират интерес към играча.

Забицер бе една от звездите и основни фигури за отбора на Австрия, който доближи до осминафинал на Евро 2020. Той е оценен на 17 милиона паунда. 27-годишният състезател се причисли към редиците на немския клуб през 2014-та, откакто преди този момент носи екипа на Рапид Виена.

Австриецът е сравняван с Дейвид Бекъм поради своята техника и жанр на игра, а за 227 мача с екипа на Лайпциг е записал 52 гола и 42 асистенции. Той оказа помощ на отбора да приключи на второ място през миналия сезон.

Настоящият му контракт изтича през 2022, като има уговорка за освобождение на стойност 43 милиона евро.

Тотнъм и Арсенал приключиха на нежеланите седма и осма позиция във Висшата лига и желаят да се подсилят преди началото на новата акция. „ Топчиите” са създали опит да привлекат и звездата на Сасуоло Мануел Локатели, само че главната цел е намирането на заместител на Гранит Джака в полузащитата. Очаква се швейцарецът да напусне в посока Милан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР