Арсенал е в по-добра изходна позиция преди двубоя с Манчестър

...
Арсенал е в по-добра изходна позиция преди двубоя с Манчестър
Коментари Харесай

Гуардиола с интересно изказване по адрес на Арсенал

Арсенал е в по-добра изходна позиция преди дуела с Манчестър Сити за " Комюнити Шийлд " поради сгъстената стратегия на " жителите " в края на предишния сезон, счита мениджърът им Пеп Гуардиола, представен от " Ройтерс ". Сити играха два финала, до момента в който Арсенал имаха по-лека стратегия.

" Приключихме предишния сезон две седмици по-късно от Арсенал и започнахме подготовка две седмици по-късно. Така че не сме в най-хубава форма ", счита испанският треньор.
 Гуардиола: Саудитска Арабия промени пазара
Гуардиола: Саудитска Арабия промени пазара

" Трудно ни е при започване на всеки сезон, само че се надявам характерът ни да се прояви и да бъдем на равнище ", надява се той.

" Райс реши да отиде в Арсенал, искам му всичко най-хубаво. Той настина е положително момче, значим е за националния тим на Англия. Арсенал купи в действителност положителни футболисти ", счита Гуардиола. " Те не купиха футболисти, с цел да имат по-голям състав, а привлякоха титуляри. Не съм и очаквал нещо друго ", добави мениджърът.

Той удостовери желанието си да резервира британския национал Кайл Уокър, към който има интерес от Байерн Мюнхен, както и Бернардо Силва, който е желан от Барселона.
 Гуардиола: Не знам какъв брой непрекъснати ще бъдем по-късно, което постигнахме
Гуардиола: Не знам какъв брой непрекъснати ще бъдем по-късно, което постигнахме

" Опитваме се да намерим нашия жанр "

" Кайл и Бернардо, какво мога да кажа? Те са толкоз значими за нас. Искаме ги и ще създадем всичко допустимо да ги запазим ", сподели още треньорът.

Гуардиола призна, че хърватският бранител Йошко Гвардиол ще премине медицински прегледи в Сити. " Гвардиол, какво хубаво име има. Всички знаят, че той е тук. Да се надяваме, че можем да приключим прехвърлянето в идващите часове или дни ", приключи Пеп Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР