Арсенал е на път да погледне към нов играч на

...
Арсенал е на път да погледне към нов играч на
Коментари Харесай

Арсенал се насочва към Жоао Кансело

Арсенал е на път да огледа към нов състезател на Манчестър Сити, откакто предходната година се укрепи с Габриел Жезус и Олександър Зинченко и те се трансфораха в основни фигури в опита на отбора да стигне до купата.

Сега става въпрос за бранителя Жоао Кансело, който мина в Байерн Мюнхен чартърен. Баварците обаче не желаят да задържат португалеца, а за него няма място и при " жителите ". От управлението на гранда от Манчестър даже са подготвени да понижат цената на Кансело, с цел да провокират повече интерес.

Според " Football transfers " още другата седмица се чака Арсенал да излезе с оферта от 35 милиона паунда за играча, които евентуално няма да бъдат задоволителни, само че евентуално 45 милиона биха стигнали за привличането на Кансело.

Микел Артета търси десен краен бранител, откакто през последния сезон разчиташе на Бен Уайт на тази позиция, който обаче е централен защитник. Освен това португалецът се оправя чудесно с изнасянето на топката и може да бъде доста потребен на лондончани, както това правеше Зинченко.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР