Армията продължава да търси военни. Местата са в Сухопътните войски,

...
Армията продължава да търси военни. Местата са в Сухопътните войски,
Коментари Харесай

Армията ни търси нови попълнения, вижте условията и сроковете

Армията продължава да търси военни. Местата са в Сухопътните войски, Командването за логистична поддръжка и Съвместното командване на специфичните интервенции.

Най-много военни се търсят за Командването за логистична поддръжка - 280 души. Заявления се подават до 27 януари. Но това е и най-новата конструкция в армията ни - работи от септември 2021 година.

30 военни се търсят и за Командването на специфичните интервенции - другата нова конструкция в армията. От няколко години те имат и специфичен подготвителен полигон на " Црънча ". Заявления се подават до 10 февруари. Конкурсите и за двете командвания ще са при започване на март.

255 военни търсят и Сухопътните войски. Изискванията за претендентите остават - да не са по-възрастни от 40 години, да са годни за военна работа, да не са осъждани.

От Министерството на защитата напомнят, че професионалните военни имат и бонуси като особено образование, ведомствено жилище, разнообразни типове заплащания.

Докладът за положението на защитата за 2021 година регистрира, че в Сухопътните войски е най-голям дефицитът на военни. А това оказва отрицателно влияние върху бойната им подготвеност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР