Армейските фенове изпълниха обещанието си и възстановиха щетите по имота

...
Армейските фенове изпълниха обещанието си и възстановиха щетите по имота
Коментари Харесай

Червените фенове възстановиха щетите по имота на дядо Стефан в Бистрица

Армейските почитатели извършиха обещанието си и възвърнаха вредите по парцела на 67-годишния Стефан Тачев. Както е известно, стотици почитатели в " алено " поддържаха отбора на Саша Илич в дербито с ЦСКА 1948 от неговата градина, намираща се директно до стадиона в Бистрица. Запалянковците дадоха обещание, че ще поправят всички нанесени провали и го сториха във вторник. В знак на признателност за жеста, в неделя те подариха и шал на притежателя на парцела.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Те боклука си го събраха още вечерта - в пликове извън, на оградата. И дадоха обещание, че ще дойдат да оправят вредите. После купиха цимент, мрежа ", изясни дядо Стефан. Той разкри, че е подарил шала на ЦСКА, получен от почитателите, на своята внучка. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР