АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — бягащият в цяла Америка Коди Шрадър

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — бягащият в цяла Америка Коди Шрадър
Коментари Харесай

Шрадър бяга 128 ярда и TD като номер 9 Мисури побеждава щат 7 Охайо с 14-3 в Cotton Bowl

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — бягащият в цяла Америка Коди Шрадър се втурна за 128 ярда и влязоха в енд зоната за тъчдаун от 7 ярда, с цел да стартират четвъртата четвърт с първия резултат на Мисури, а деветите в ранглистата Тигърс приключиха сезон от 11 победи с победа с 14-3 над номер 7 Охайо Стейт в Cotton Bowl на Петък вечер.

В мач с съвсем толкоз сбор удари (16) колкото точки, Тигрите (11-2) ненадейно означиха тъчдауни при поредни удари, откакто удариха удари осем пъти преди този момент. Брейди Кук хвърли TD от 7 ярда на Luther Burden III при 5:12 до края на играта.

Охайо Стейт (11-2), който беше непобеден, преди да загуби финала си от постоянния сезон от Мичиган, игра без двукратния правоприемник на All-America Марвин Харисън-младши. Изключителният младши беше на страничната линия, само че отхвърли да играе. Той към момента не е оповестил дали ще взе участие в плана за NFL.

Баки към този момент бяха без титулярния бранител Кайл МакКорд, който напусна програмата по-рано този месец, с цел да се пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР