Ark Invest на Кати Ууд отново привлече вниманието с неотдавнашното

...
Ark Invest на Кати Ууд отново привлече вниманието с неотдавнашното
Коментари Харесай

Ark Invest на Кати Ууд продава акции на Coinbase на стойност $15 милиона

Ark Invest на Кати Ууд още веднъж притегли вниманието с неотдавнашното си понижаване на притежанията си в акции на Coinbase, което провокира спекулации за въздействието върху тяхната цена.

Последната комерсиална декларация на компанията разкрива обилни разпродажби от разнообразни ETF на Ark Invest, повдигайки въпроси по отношение на тактиката на компанията и нейните евентуални последствия за представянето на акциите на Coinbase.

Ark Invest, под управлението на Кати Ууд, неотдавна продаде забележителен брой акции на Coinbase, общо 70,616 акции на стойност $15.1 милиона от своите ETF. Това не е първият път, когато Ark Invest разпродава акции COIN, предизвиквайки полемики на крипто пазара по отношение на последствията от това.

Неотдавнашният отчет демонстрира, че Ark Invest са продали 45,915 COIN акции на стойност $9.8 милиона от своя Innovation ETF (ARKK), 17,755 акции на стойност $3.8 милиона от своя Next Generation Internet ETF (ARKW) и 6,946 акции на стойност $1.5 милиона от своя Fintech Innovation ETF (ARKF). Този ход възобнови спекулациите по отношение на цената на акциите на Coinbase и капиталовата тактика на Ark Invest.

Въпреки опасенията, Кати Ууд разясни, че разпродажбата е част от дейното ръководство на портфейла, а не всеобщо разпродаване на акции. В AMA сесия в Reddit Ууд акцентира забележителния напредък на Coinbase, представляващ над 10% от портфолиото на Ark Invest. Тя загатна привличането на облаги като естествена тактика за ребалансиране на портфолиото, като в същото време удостовери доверието в дълготрайния капацитет на Coinbase.

Ууд също загатна проекти за реинвестиране на облагите в други обещаващи акции, изключително в бранша на науките за живота, което отразява динамичен капиталов метод. След отчета акциите на COIN се намалиха с 0.83% в предпазарната търговия в сряда, търгувайки се за $212.56. Въпреки неотдавнашните съмнения, акциите на Coinbase означиха забележителен растеж на годишна база, което демонстрира продължаващ интерес на вложителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР