Аржентинското Суперкласико между Ривър Плейт и Бока Хуниорс ще се

...
Аржентинското Суперкласико между Ривър Плейт и Бока Хуниорс ще се
Коментари Харесай

"Ривър" - "Бока" в Мадрид и без домакинско предимство

Аржентинското Суперкласико сред " Ривър Плейт " и " Бока Хуниорс " ще се изиграе на 9 декември в Мадрид от 21:30 ч. българско време. Арена на конфликта ще бъде стадион " Сантяго Бернабеу " - домът на " Реал " Мадрид. Това оповестиха от Футболната асоциация на Южна Америка (КОНМЕБОЛ) в публично известие на своята страница.

Двата гранда излизат за първи път един против различен във финала на Копа Либертадорес. Първият мач се игра на " Ла Бомбонера " пред агитката на " Бока " и приключи 2:2. Головете на непознат терен обаче не са фактор в решителните срещи, за това се очакваше всичко да се реши във втория мач.

Той трябваше да се изиграе на 24 ноември на " Монументал " пред почитателите на " Ривър ", само че вълнения при идването на рейса на съперниците накараха уредниците да отсрочат мача с час, по-късно с през целия ден и в последна сметка, след разискване, той бе изместен за 9 декември.
" Ривър " - " Бока " още веднъж отсрочен! Този път за неопределен срок
Заради зародилата обстановка " Ривър Плейт " ще бъде санкциониран с 400 хиляди $. Клубът ще би трябвало да изиграе и идващите 2 мача от интернационалните шампионати в Южна Америка без аудитория. " Милионерите " могат да апелират тези санкции.

Снимка: Reuters

Те обаче ще би трябвало да се примирят с наличието на почитатели на " Бока " на трибуните в Мадрид. Заради ексцесиите " Ривър " губи домакинското си преимущество.
Мигът, който отсрочи Суперкласикото (ВИДЕО) Двата тима не желаят да играят, настояват медиите
" Футболът би трябвало да е един състезателен празник и ние би трябвало да напомним на почитателите в Южна Америка и по целия свят, че би трябвало да живеят в мир, да почитат противника и да почитат тези полезности ", се споделя в известието на КОНМЕБОЛ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР