Аржентинският волейболен национал Максимилиано Кавана подсилва полския Алурон Вирту Варта

...
Аржентинският волейболен национал Максимилиано Кавана подсилва полския Алурон Вирту Варта
Коментари Харесай

Аржентински национал подписа с отбора на Ники Пенчев

Аржентинският волейболен национал Максимилиано Кавана укрепва полския Алурон Вирту Варта (Заверче). Разпределителят подписа двугодишен контракт с отбора, където за последно игра и българския национал Николай Пенчев, като ще се конкурира за титулярното място с Гьорги Гьоргиев.
 Шампион на България с Марек ще играе в Полша
Кавана печели четири пъти Купата на Аржентина. През 2018 година с UPCN (Сан Хуан) спечело за трети път в кариерата си купата на страната и се класира за клубното състезание на Южна Америка. Там тимът стигна до финала на шампионата и взе среброто, а Кавана бе определен за най-хубав разпределител. През миналия сезон плеймейкърът игра италианския Газ Сейлс (Пиаченца), с който приключи на 9-о място в класирането преди преждевременното привършване на Суперлигата поради пандемията от ковид.
 Игор Колакович поема отбора на Николай Пенчев в Полша
" Максимилиано е тук, с цел да продължи да потвърждава уменията си, с помощта на които свети в националния си тим. Присъствието му ще разреши доста да подобрим играта си в идните мачове ", съобщи новият треньор на отбора Игор Колакович.
 Американски национал на крачка от трансфер в Полша
" Избрах Заверче, тъй като обичам провокациите. Плюс Лигата е едно от най-силните шампионати в света. Нямам самообладание да изляза на терена и да усещам поддръжката от трибуните ", показа пък Кавана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР