Аржентинската звезда на РомаПауло Дибала изказа благодарност към своя наставник

...
Аржентинската звезда на РомаПауло Дибала изказа благодарност към своя наставник
Коментари Харесай

Дибала: Станах световен шампион благодарение и на Моуриньо

Аржентинската звезда на РомаПауло Дибала изрече признателност към своя ментор Жозе Моуриньо за прехвърлянето си при “вълците ” и също по този начин го оприличи на досегашния си треньор в Ювентус Масимилиано Алегри.
 Дибала зарадва Рома Дибала зарадва Рома
“Знаете какво значи той за футболната история, спечелил е всичко. Той мощно ме желаеше тук и съм международен първенец посредством и на него. Ще давам най-хубавото от себе си за него и тима поради метода, по който ми помогнаха. Двамата с Алегри доста си наподобяват във връзка с характера. Това са приятни хора, които оказват помощ на своите играчи и поемат отговорност. Работил съм доста повече с Алегри, само че и двамата са спечелили много. Те обичат да са на терена, пробвайки се да усъвършенстват своите футболисти. Когато се причислих към Ювентус, Алегри ми оказа помощ да се развия, а Моуриньо прави същото тук ”, разяснява Дибала след успеха с 1:0 над Дженоа, в която вкара победния гол.
 Моуриньо: Съжалявам за Дзаниоло, не желая публиката да освирква нито един мой състезател Моуриньо: Съжалявам за Дзаниоло, не желая публиката да освирква нито един мой състезател
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР