Аржентина спечели Световната купа по футбол и всички говорят за

...
Аржентина спечели Световната купа по футбол и всички говорят за
Коментари Харесай

Историята на Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински шампиони в любовта

Аржентина завоюва Световната купа по футбол и всички приказват за звездата на Световното състезание в Катар – Лионел Меси.

Роден през 1987 година в Аржентина, бъдещият нападател на френския клуб Пари-Сен Жермен е сбъднал доста от фантазиите, които е имал като дребен . И в случай че през днешния ден всички приказват за футболния трофей, Лионел се счита за същински първенец и в любовта.

Той е благополучен с огромното си семейство и любящата си брачна половинка Антонела, с която се познават още от деца . Тяхната връзка е доказателство за това, че времето и пространството са безсилни тогава, когато двама души са свързани. И тогава е неизбежно пътищата им да се пресичат още веднъж и още веднъж .

Историята на една обич, почнала като почтено другарство , прераснала в сантиментална история за сбъднатите детски фантазии, описваме в галерията:
 Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински първенци в любовта  Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински първенци в любовта  Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински първенци в любовта  Лионел Меси и Антонела Рокуцо: Истински първенци в любовта
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР