Аржентина се вдигна след шокиращата загуба от Саудитска Арабия и

...
Аржентина се вдигна след шокиращата загуба от Саудитска Арабия и
Коментари Харесай

Развълнуваният Скалони: Гордея се с това, което направиха нашите футболисти

Аржентина се подвигна след шокиращата загуба от Саудитска Арабия и победи с 2:0 Мексико във втория си мач от Мондиал 2022. Успехът изкачи “гаучосите ” до второто място в група “С ” и ще излязат със самочувствие в заключителния си мач от първата фаза на шампионата против тима на Полша.

Наставникът на “синьо-белите ” Лионел Скалони не спести похвалите си за своите играчи след успеха против коравия тим на Мексико:

“Знаехме, че ще бъде сложен мач. Те ни предложиха по-различна от нормалната им игра. За това първата част не беше добра. На полувремето се поправихме и започнахме да играем по-добре в средата. Беше вълнуващо да виждам нашите футболисти. ”

Скалони даже беше на прага да съпостави с мъжество триумфа на своите играчи:

“Излязоха в извънредно сложна борба против страховит противник. Не е елементарно да се играят такива мачове. Гордея се с това, което направиха нашите футболисти. ”

“Чувството през днешния ден е на наслада. Сега честваме, само че на следващия ден към този момент почваме да приготвяме за идващия мач. Радостта ще трае прекомерно малко, в този момент ни е нужен баланс, когато печелим и губим ”, безапелационен бе Лионел Скалони, пробвайки се да огледа по-трезво на обстановката.

Наистина е значимо Аржентина да впрегне целия си капацитет за идния мач против Полша. “Гаучосите ” имат еднакъв брой точки със Саудитска Арабия, които ще играят против Мексико в идния кръг и всяко едно попадение ще бъде от голяма важност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР