Аритметиката показва, че пожелалите смяната събират достатъчно гласове, за да

...
Аритметиката показва, че пожелалите смяната събират достатъчно гласове, за да
Коментари Харесай

„Библиотекарския“ връща Ива Митева начело на парламента?

Аритметиката демонстрира, че поискалите промяната събират задоволително гласове, с цел да я осъществят. Дали това ще се случи по техните предвиждания, ще се разбере на следващия ден.

Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и ГЕРБ са се разбрали да повдигнат за ръководител Ива Митева, оповестиха за Фрог нюз депутати от две разнообразни парламентарни групи. Според тях зад тази сделка стоят политически играми, свърани с кръга, прочут като „ Библиотекарския “ и представители на масонството, в това число хора от известните в предишното силови групировки. Това са клюки, само че те циркулират интензивно в парламентарните коридори, разясняват нашите източници. Споменава се името на Стоян Денчев от Библиотекарския, с който Митева се появи преди време в храма „ Св. Ал. Невски “, само че това остаряла клевета. Самата Митева изясни тогава, че се познава с Денчев, само че нищо повече от това.

Митева е измежду останалите лоялни на Слави Трифонов депутати от Има Такъв Народ. Дали към този момент е знаела, че ще я предложат още веднъж за началник на Народно събрание, не е ясно, само че тя призна, че националните избраници от партията са минали през тест за преданост и пред полиграф.

Ива Митева бе ръководител в 45-ото и 46-ото Народно събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР