Арина Сабаленка не спира да впечатлява с играта си през

...
Арина Сабаленка не спира да впечатлява с играта си през
Коментари Харесай

Наказателна акция: Сабаленка профуча през бивша финалистка от Уимбълдън на старта в Берлин

Арина Сабаленка не стопира да впечатлява с играта си през актуалната година и след отличните си изяви на твърди кортове и на клей през днешния ден тя откри по също толкоз безапелационен метод и сезона си на трева. На старта на шампионата в Берлин беларуската представителка се изправи против Вера Звонарьова, която през 2010-а доближи до финала на Уимбълдън, само че след това редица травми ѝ попречиха да резервира мястото си в елита на тениса и сега тя се намира отвън първите 1000.

Звонарьова получи " уайлд кард " за присъединяване в квалификациите, където записа две следващи победи, само че днес не съумя да бъде равностойна на международната №2, която след единствено 68 минути игра се поздрави с крайната победа - 6:3 6:2, с цел да си обезпечи конфликт против Вероника Кудерметова или Кинуен Женг във втори кръг.

Топ поставената бе безусловно безупречна от сервис линията в дебютната част на мача, което ѝ позволяваше да взима стремително предимство в разиграванията на личен начален удар, оставяйки съперничката си без опция даже да доближи до тъждество в точките. Същевременно беларуската състезателка се доближаваше до съвършенството и при посрещане, като непрестанно притискаше рускинята с мощните си удари, с помощта на които реализира пробив за 5:2, оказал се решителен за изхода на сета в нейна изгода.

Шампионката от Аустрелиън Оупън продължи да дирижира протичащото се и във втората част, където още на старта завоюва противниковото подаване и бързо поведе с 2:0. Оттам насетне Сабаленка загуби едвам две точки на собствен сервис, а след нов брейк в седмия гейм подпечата крайната си победа.

Aryna Sabalenka beats Vera Zvonareva 6-3 6-2 in Berlin R1

This year, Aryna’s been playing with freedom.

Her shots are always powerful & her game is always exciting.

But watching her play with this relaxed confidence has been incredible

✅Into R2
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР