Ариана Гранде несъмнено е една от най-големите звезди на световната

...
Ариана Гранде несъмнено е една от най-големите звезди на световната
Коментари Харесай

Треньорът на Ариана Гранде разкри тайната на перфектните ѝ задни части

Ариана Гранде безспорно е една от най-големите звезди на международната поп сцена през последите десетина години, само че тайната на триумфа ѝ не е единствено в ангелския глас.

Външният тип е не по-малко значим в ерата на цифровите технологии, а тя сигурно влага доста в съвършеното тяло. По този мотив открихме едно изявление на фитнес инструктора ѝ - Харли Пастърнак, който споделя пред Shape тайната за съвършените задни елементи на 27-годишния тийнидол.

A post shared by (@arianagrande) on Aug 24, 2020 at 3:29pm PDT

Ето и петте извършения, които карат Гранде да се поти в името на съвършеното дупе:

1. Реверанси - Това упражнение се извършва с дъмбели в двете ръце. Те стоят неподвижно покрай хълбоците, до момента в който кръстосвате краката си обратно, като че ли се пробвате да извършите благороден реверанс. Пастърнак предлага това упражнение един или два пъти седмично по три серии от по 15-20 повторения. Реверансите ще ви оказват помощ да оформите по-голяма част от мускулите на и към дупето.

2.Статична мъртва двигателна сила - Мъртвата двигателна сила всекидневно е тежко упражнение, което се предлага за по-силови спортисти, само че в разновидността му на статичната мъртва двигателна сила то се трансформира в отличен способ за фокусиране върху горната част на глутеусите (задните части). Упражнението се извършва, като в изправена позиция изпъвате единия си крайник, а другият се присвива леко в коляното, с цел да застане на пръсти. След това с изправен гръбнак стартирате да се привеждате леко напред на към 45 градуса и се връщате в изходна позиция, а ръцете са сложени на слепоочията. Треньорът на Гранде е безапелационен, че по този начин ще усетите едно прелестно парене в долната част на кръста и задната част на бедрата, което значи, че работите вярно.

3. Адуктор планк - Планковете в последните няколко години са трансфораха в съвършеното упражнение за стегнат стомах, само че модификацията за адукторите ще ви помогне да натоварите една от най-деликатните и сложни за стягане елементи - вътрешната страна на бедрата. Интимната зона е един от признаците за в действителност добре поддържано тяло. Това упражнение се извършва благодарение на скамейка. Заставате облегнати с единия лакът на земята и противоположният крайник върху пейката. Отстрани ще изглеждате по какъв начин кунг-фу занаятчия, който лети с крайник напред. Фитнес-гурото предлага да вършиме по 3-5 серии от по 30 секунди на страна.

4. Активна мида - Ето това е едно малко по-деликатно на пръв взор упражнение, което не се среща във всеки фитнес. Заставате още веднъж странично подпрени на единия си лакът на земята. Краката ви би трябвало да са свити в коленете и опредени един върху различен. След това стартирате да събирате и разтваряте коленете си, наподобявайки формата на мида. Пащърнак предлага повече серии от това упражнение, тъй като се прави единствено със лично тегло, а по-напредналите може да изпитат потребността от полагане на повече старания.

5. Харли - Името е малко необичайно, само че за в този момент ще се опитаме да се съобразим с него. Това е измежду най-популярните извършения за дупе въобще. В общи линии лягате по тил и свивате колене, след което стартирате да пъчите таз нагоре и надолу. Първите няколко повторения може да ви се сторят обикновени, само че с всяка последващо ще усещате парене в глутеусите и даже не е изключено да завършите треперейки. Не се тормозете, тъй като точно това е категоричен знак, че се справяте добре.

on Oct 16, 2019 at 1:04pm PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР