> АрхивПрез нощта на 26 срещу 27 октомври автопатрул засякъл

...
> АрхивПрез нощта на 26 срещу 27 октомври автопатрул засякъл
Коментари Харесай

Това не се случва всеки ден на паркинг на бензиностанция на АМ Тракия

 > Архив
През нощта на 26 против 27 октомври автопатрул засякъл на паркинг на бензиностанция лек автомобил " Опел “. Вътре служителите на реда разкрили четирима мигранти, които по-късно се оказали сирийски жители. Те били превозени от 25-годишен гражданин на София. На същия паркинг органите на реда заловили и двама поданици на Златица с микробус " Фиат “, които също се оказали съпричастни към противозаконната активност за превозване на чужденците.

По същото време други автопатрули на пазарджишката полиция спипали в региона на 93-ти километър по посока за София движещи се пеш на няколко групи 11 чужденци. Оказали се афганистанци, които също били транспортирани по аутобана с миниван. Возилото е намерено изоставено от органите на реда. Предприети са дейности за издирването на неговия лидер.

На двете местопроизшествия са осъществени огледи от дежурни групи на полицейските ръководства в Пазарджик и Септември. Нелегално пребиваващите на територията на страната ни чужденци са предадени на чиновници от група " Миграция “ и по-късно превозени в профилирани домове към Дирекция " Миграция “ и Държавната организация за бежанците.

Тримата български жители са арестувани за период от 24 часа. Образувани са досъдебни производства под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик. Работата по изясняването на случаите продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР