Арестуваният началник на районното управление в Раковски - Георги Илиев

...
Арестуваният началник на районното управление в Раковски - Георги Илиев
Коментари Харесай

Задържаният полицейски шеф-син на уважаван полицай

Арестуваният шеф на районното ръководство в Раковски - Георги Илиев е потомствен служител на реда. Баща му бе част от именитата група на Благо Гюлев от началото на 90-те. В нея работят Георги Тодоров-Шилето, Наско Николов, Пламен Копчев. Участва в задържането на известни нарушители, а по-късно минава в Оперативната дежурна на районната дирекция. Пенсионира се с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи, написа trafficnews.bg.

Георги Илиев е работил дълги години в Магистрална полиция, а след свадите в районните в Първомай и Асеновград през 2015 година, той е назначен в Раковски. Заема мястото на Васил Костадинов, който поема ръководството в Първомай.

Илиев и още двама чиновници на Областната дирекция са били арестувани през вчерашния ден от "Вътрешна сигурност ", а след разпитите са били освободени. Днес началникът още веднъж е бил извикан в полицията и задържан.

Няма публична информация за обвиняванията против Илиев, само че по първични данни има установена корист със служебно състояние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР