Арестуваха за педофилия преподавател от Университета по архитектура в София.

...
Арестуваха за педофилия преподавател от Университета по архитектура в София.
Коментари Харесай

Преподавател от УАСГ е арестуван за педофилия

Арестуваха за педофилия учител от Университета по архитектура в София. Задържането е станало нощес в столичния квартал " Младост 3 ", съобщи България он еър.

Георги Иванов, 34-годишен учител в университета, води преписка близо месец с подправен профил на момиче, споделя Ален Симеонов от гражданската самодейност " Ловци на педофили ". Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към полови дейности.

" Писа на наш женски профил, при което му беше казано, че кореспондира с момиче на 13 години. Очевидно той нямаше проблем с това и упованията му от момичето бяха с изключение на да вършат секс, да бъдат гаджета и да изградят семейство ", споделя Ален.

Вчера си уговарят среща с подставено момиче, а незабавно по-късно го залавят. На мястото идват и служители на реда от столичното Седмо районно ръководство. " Той излъга самите служители на реда за годините си, показа се за 31-годишен, а е на 34 години. В самия чат сподели, че е инженер, онлайн сподели, че работи в офис в региона на стопанската система. Оказа се учител в УАСГ ", съобщи Ален.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи неотдавна като помощник в образователното заведение. Ако следствието покаже, че преподавателят е отговорен, от управлението на университета са безапелационни, че ще приложат закона с цялата му суровост.

От прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане по случая. Мъжът е арестуван за 72 часа. 

" Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 34-годишен мъж, събирал информация за малолетно лице за осъществяване на блудствени дейности. В интервала от 20.12.2022 година до 15.01.2023 година в гр. София, посредством интернет уебсайт за запознанства и интернет приложение, обвиненият Г.И. събирал информация за лице, ненавършило 18-годишна възраст, а точно момиче на 16 години, мислейки си че комуникира с 13-годишна госпожица. Въпреки че тя му споделила възрастта си, той продължавал, с цел да откри контакт с нея за осъществяване на блудствени дейности и съвкупление ", се споделя още в прессъобщението на прокуратурата. 

Предстои да бъде импортирано искане в Софийски областен съд за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 34-годишния мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР