Арестуваха и доведения брат на Семерджиев, спипаха го да кара

...
Арестуваха и доведения брат на Семерджиев, спипаха го да кара
Коментари Харесай

Проверяват 30 ченгета за чадър над Георги - служители са в 1 и 4 РПУ и КАТ

Арестуваха и доведения брат на Семерджиев, спипаха го да кара дрогиран и пийнал

Прокуратурата е почнала инспекция против над 30 служители на реда, за които се подозира, че са правили чадър над Георги Семерджиев, умъртвил две млади девойки с колата си, до момента в който е пийнал и дрогиран.

Една от тях е полицайката Симона Радева, още двама нейни сътрудници от 1-во РПУ, катаджии и всички патрули от 4-то РПУ поради Георги, научи „ Телеграф “.

Министерство на вътрешните работи пък разгласи, че е задържан доведения брат на ексфутболиста – Николай Огнянов, който макар нещастието е бил хванат да кара пийнал и дрогиран в София.

Родословие

През деня през вчерашния ден излезе информация, че Георги има роднина-втори братовчед в дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Пловдив, който е смачквал сигнали против него. Ставало въпрос за Александър Семерджиев. От Министерство на вътрешните работи обаче опровергаха публично тази информация с думите, че не дава отговор на истината.

Градус

В хода на акцията на Министерство на вътрешните работи против пияни и друсани водачи е бил хванат доведеният брат на Георги – Николай. Работата по 26-годишния мъж почнала след сигнал на жители. Около 3 ч. след среднощ те видели по какъв начин двама несъответстващи мъже се качват на „ Тойота “. 10 минути по-късно возилото било спряно на улица в кв. „ Орландовци “. Зад кормилото бил Николай. Пробата посочила, че е с над 2 промила алкохол в кръвта и е взел опиати. Софийската районна прокуратура му наложи през вчерашния ден арест за 72 часа, след приключването им ще изиска непрекъсната мярка.

Чадър

Младата полицайка Симона скандализира през вчерашния ден обществото още повече. Тя разгласява пост в профила си, като наскърбява и заплашва потребителите, които желаят тя да си получи заслуженото (виж карето). От прокуратурата пък обявиха, че материалите против нея и други патрулни ченгета, за които се допуска, че са правили чадър над Семерджиев, са отделени в друго следствие.

Както стана ясно, Симона е осигурявала информация на Георги къде са патрулите, давала му е радиостанцията си, когато е отмора, с цел да ги слуша. Включила го е и във вайбър чат на сътрудниците й, с цел да вижда какво разискват по работа. По този мотив водачът на „ Атака “ Волен Сидеров отиде през вчерашния ден в 1-во РПУ, с цел да пита кой я е назначил (виж карето), само че беше арестуван.

Очаква се през днешния ден да бъде гледана мярката за неотклонение на 36-годишния Семерджиев.

Пее чалга и се кълчи с белезници

Полицайката си изтри профила след афектиран пост

Полицайката Симона Радева избухна през вчерашния ден със абсурден пост в профила си, а откакто получи отпор от хиляди консуматори, непосредствено си закри профила. „ Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито.

След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми -ще си понесете следствията!”, написа тя. Допълва, че никой не е арбитър, с цел да я съди. „ Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета ", добавя девойчето и е изрично, че съвестта й е чиста.

Малко по-късно обаче в мрежите изтекоха нейни клипове от Тик-Ток, в които тя пее чалга песни, кълчи се с белезници в ръка, пее за борци, за мъже, лежи на възглавници и театралничи.

Волен Сидеров нахлу в 1-во РПУ, задържаха го

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров нахлу в столичното 1-во РПУ през вчерашния ден по обяд. Той искаше да пита кой е значил Симона Радева за служител на реда. Първоначално униформените се барикадираха, а Сидеров сипеше обиди по адрес на колежката им. Близки на водача на „ Атака “ пък питаха дали и на тях могат да дадат буркан и палка. Минути по-късно Сидеров беше задържан за 24 часа за нанасяне на материални вреди на районното, обясниха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Сгащиха лидер да шпори като ексфутболиста - с буркан и радиостанции

Служители на Специализирани полицейски сили арестуваха 40-годишен лидер и двамата му спътници в хода на акцията, разпоредена от Бойко Рашков. В четвъртък следобяд на кръстовището на бул. „ България “ и ул. „ Пушкин “ ченгетата подали сигнал за прекъсване на лидер на „ Фолксваген Артеон “. Мъжът освен не спрял, само че и ускорил придвижването на колата, публично оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри - в региона на бул. „ България “.

Оказало се, че зад кормилото е 40-годишният Тони Иванов с двама мъже на 30 и 37 година “В хода на подхванатата инспекция чиновниците на реда открили, че мъжът е карал със свидетелството за ръководство с изминал преди година период на годност. При инспекцията е открито, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции.

По данни на бранш „ Видеонаблюдение “ - Столична дирекция на вътрешните работи, фотоси отпреди дни демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация. Тримата мъже са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 348, следствието по който продължава под наблюдението на прокуратурата “, допълниха от Министерство на вътрешните работи.

В автомобила били открити и две радиостанции, настроени на честотата на служителите на реда, както и оръжия у двамата спътници на Иванов. Оказало се, че на единия е изтекло разрешителното, допълниха от следствието./телеграф.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР