Арестович бил предложил уникален ход - само териториите под киевски

...
Арестович бил предложил уникален ход - само териториите под киевски
Коментари Харесай

Манол Глишев за проникновението на Арестович: Абсурд!

Арестович бил предложил " неповторим " ход - единствено териториите под киевски надзор да бъдат признати в НАТО... Този " неповторим " ход не го измисли Арестович: още преди месец го предложи Расмусен. Няма логичност обаче. Такова е мнението на анализатора и историк Манол Глишев, изразено във фейсбук след " проникновението " на някогашния консултант на украинския президент Володимир Зеленски Олексей Арестович, стартирано пред " Дойче веле " за на процедура делене на страната-жертва на съветската експанзия на 2.

Глишев се обосновава по този начин:

" Една съветска сполучлива атака и НАТО ще би трябвало да влезе във война с Русия. Или една украинска сполучлива атака и Украйна ще се окаже контролираща територии отвън НАТО, само че в националните си граници. Няма смисъл.

Правилното е НАТО да въоръжи Украйна до зъби, в това число с авиация, Украйна да отблъсне дефинитивно Русия от всички украински територии, в това число и от Крим и Донбас, а по-късно Русия да признае провалянето си, да подписа помирение, да стартират договаряния за дълготраен мир и цяла Украйна да влезе в НАТО ". 
ТЕМА преди 2 часа 1269 преди 2 часа 279 преди 17 часа 2057
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР