Арестът в гр. Добрич към Областна служба Изпълнение на наказанията“

...
Арестът в гр. Добрич към Областна служба Изпълнение на наказанията“
Коментари Харесай

Арестът в Добрич вече е в нова сграда, капацитетът му е 48 задържани лица

Арестът в гр. Добрич към Областна работа „ Изпълнение на наказванията “ – Варна от през днешния ден е изместен в реновирана постройка, благосъстоятелност на Министерство на правораздаването, осведомят от ведомството.
Изграждането му бе осъществено със средства от бюджета на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “, като общата сума за ремонт и обзавеждане е 1,6 млн. лв.. До в този момент арестните пространства в града се намираха в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи.
 Трима от упрекнатите за финансови измами остават в ареста Трима от упрекнатите за финансови измами остават в ареста
Спецсъдът остави трима от групата, упрекната във финансови измами, зад решетките, а другите пусна под домакински арест, съобщи БГНЕС. Сле...
Новият арест разполага с потенциал за настаняване до 48 арестувани лица. Помещенията дават отговор на интернационалните стандарти за обезпечаване на минимална жилищна повърхност не по-малко от 4 кв. м. за едно лице. Във всяко спално пространства е построен независим хигиеничен възел, обезпечен е достъп до директна дневна светлина и изкуствено осветяване, отопление и опция за проветряване на помещението. Създадените битови условия дават опция за поддържане здравето и опазване достолепието на арестуваните лица.
В новата постройка е планувано настаняването и на Пробационната работа звено-Добрич и административното управление на Районна работа „ Изпълнение на наказванията “-Добрич.
Откриването на ареста е част от подхванатите през последните години сполучливи ограничения от страна на Министерство на правораздаването и Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ за възстановяване изискванията в местата за отнемане от независимост, в това число и посредством сполучливо съдействие по интернационалните планове.
 
 Конкурсът за държавни правосъдни реализатори се отсрочва за 10 януари 2021 година Конкурсът за държавни правосъдни реализатори се отсрочва за 10 януари 2021 година
Провеждането на състезанието за държавни правосъдни реализатори се отсрочва за 10 януари 2021 година със заповед на министъра на правораздаването, съобщ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР