Арда записа четвърта загуба през пролетта, без да отбележи гол.

...
Арда записа четвърта загуба през пролетта, без да отбележи гол.
Коментари Харесай

Година по-късно: Арда потече наобратно

Арда записа четвърта загуба напролет, без да означи гол. Кърджалийци би трябвало да благодарят на вратаря си Мартин Луков, че не паднаха с повече на " Тича " (0:2). Головата разлика на сините от петте дуела след подновяването на шампионата е 1:9. Те вкараха единствено един път, само че с цената на три точки - успеха над Берое (1:0).

Това обаче е прекомерно малко на фона на показаното преди година, което бе на противоположния полюс.
 Стамен Белчев: Можехме да се върнем в мача при ситуацията на Тонислав Йорданов
Стамен Белчев: Можехме да се върнем в мача при ситуацията на Тонислав Йорданов

Мнението на експерта

Да, протичащото се с Арда има своето разумно пояснение - финансовата рецесия в клуба и куп напуснали отбора по отношение на 23-тия кръг през 2021-ва, отбелязва " Тема спорт ". Тогава кърджалийци, отпред с Николай Киров-Белия, бяха четвърти с цели 39 точки. Интересното е, че четвъртият в този момент Черно море има съшия актив.

Но воденият от Стамен Белчев отбор сега е рисково покрай изпадащите. А до края на постоянния дял предстоят много сложни дуели с Локо Пд, Славия и ЦСКА 1948.

" Не става въпрос за физическо отпадане. Отборът ни е млад. Трябва да сме по-настоятелни и по-скоростни в офанзива. Имахме положителни шансове, само че не успяхме да вкараме. Когато сме компактни в отбрана и сме по-скоростни в офанзива, ще се случат нещата ", сподели Белчев. А той прочее към този момент е изпадал от елита - напролет на 2015-а отпред на Хасково, само че най-малко към този момент никой не мисли в Арда за това...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР