Арда приема ЦСКА в двубой от oт от 16-ия кръг

...
Арда приема ЦСКА в двубой от oт от 16-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу Арда в опит да се задържи на първата позиция

Арда приема ЦСКА в дуел от oт от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали започва в 18:30 часа. Главен арбитър е Георги Давидов. Гостите са на 1-во място с 34 точки, до момента в който днешните домакини са 9-ти с 23 точки.

Това е трето следващо посещение за " алените ", откакто реализираха две победи над Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца). Отборът воден от Саша Илич е водач в генералното класиране и при позитивен резултат вечерта ще се задържи на върха. Любопитното е, че ЦСКА няма триумф в Кърджали, откогато отборът на Александър Тунчев се подвизава в елита на България.



Старши треньорът на домакините няма да може да употребява Жуниор Палмарес, както и на Иван Тилев, който си изкара червен картон против Локомотив (София) предходната седмица.

Саша Илич пък ншма да може да разчита Асен Дончев и Дауда Бамба, които се възвръщат от травми. В състава обаче се завръща Амос Юга, който в предходния мач не взе присъединяване поради наказване. По всяка възможност сръбъският ментор още веднъж ще избере скица с трима бранители, защото досега е сполучлива.
 Вече е ясна датата за гостуването на ЦСКА на Гигант (Съединение)
Вече е ясна датата за гостуването на ЦСКА на Гигант (Съединение)

Двата тима ще се изправят един против различен на 26 ноември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР