Арда прати Ботев на дъното, викове "Оставка" огласиха Коматево Ботев

...
Арда прати Ботев на дъното, викове "Оставка" огласиха Коматево Ботев
Коментари Харесай

Азрудин Валентич остава треньор на Ботев

 Арда прати Ботев на дъното, крясъци Арда прати Ботев на дъното, крясъци "Оставка " огласиха Коматево
Ботев стартира извънредно незадоволително акцията, откакто записа три загуби в първите три кръга на efbet Лига, а в Лигата на конференциите записа нулево тъждество с АПОЕЛ (Никозия). След края на последния мач на “канарчетата ”, изгубен вкъщи от Арда (Кърджали), почитателите на тима започнаха да скандират “Оставка ”, което незабавно повдигна въпроса дали Валентич ще продължи да бъде треньор. В изявлението след дуела босненецът призна, че е подготвен да напусне, в случай че това ще е от изгода на отбора, само че по всичко наподобява това няма да се случи и той ще остане на “Коматево ”.
 Азрудин Валентич е подготвен да подаде оставка като треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич е подготвен да подаде оставка като треньор на Ботев (Пловдив)
Само след няколко дни, на 28 юли, на Валентич и Ботев им следва ново съществено предизвикателство в реванша против АПОЕЛ, този път на кипърска земя. Евентуално неприятно показване против отбора от Никозия сигурно няма да се понрави на почитателите, които имаха високи упования след мощния свършек на предходния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР