Арда (Кърджали) обяви нов трансфер. Става въпрос за французина Шано

...
Арда (Кърджали) обяви нов трансфер. Става въпрос за французина Шано
Коментари Харесай

Арда привлече бивш съотборник на Мбапе

Арда (Кърджали) разгласи нов трансфер. Става въпрос за французина Шано Бокулда, който е някогашен съотборник на звездата на международния футбол Килиан Мбапе. Бокулда е младеж на Монако и точно там се е засичал с Мбапе, а по същото време е играл и Димитър Бербатов.
 Арда тренира в понижен състав Арда тренира в понижен състав
" Сериозен трансферен удар направи управлението на ПФК АРДА, откакто съумя да притегли френския футболист Шано Бокулда. Той отпътува с тима на лагера в Турция, и след преценка на треньорското управление, спортният шеф Ивайло Петков и Шано прецизираха всички елементи към договора. Договорът на играча е за 2,5 години. Той играе на поста полузащитник. 

Шано Бокулда е роден на 24 май 1996г. във Франция. Юноша е на Монако, където се засича със днешната звезда на френския футбол Килиан Мбапе, и играят няколко сезона дружно. В същия миг в първия тим на Монако играе Димитър Бербатов. След Монако, Шано Бокулда минава във втория тим на Лил, в португалските Белененсеш и Мафра. 

Шано към този момент направи дебют с фланелката на АРДА в Турция в контролата с Аланияспор, само че получи травма на ръката и ще бъде прегледан в локалната болница. 

Ръководството на ПФК АРДА, треньори, футболисти и почитатели, пожелават доста триумф на Шано Бокулда с екипа на АРДА ".

Снимка: fcarda.bg

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР