Арда Кърджали излезе от серията от 4 мача без успех

...
Арда Кърджали излезе от серията от 4 мача без успех
Коментари Харесай

Автогол, късно попадение и три точки за Арда в гостуването си на ЦСКА 1948

Арда Кърджали излезе от серията от 4 мача без триумф в шампионата с трагична победа над ЦСКА 1948 на националния стадион „ Васил Левски “.

„ Кърджалии “ минаха през страхотна драма за трите точки, като първо откриха резултата след автогол на Лазар Марин в 33', а по-късно Алекс Петков отпразнува повиквателната си за националния тим с попадение в 38'.

След почивката Николай Киров направи две смени още на почивката, пускайки в игра Марио Топузов и Симеон Петров, а смяната в играта на „ алените “ докара до смяна и в резултата. Ивайло Чочев върна интригата в 57', а резервата Петров се отблагодари на треньора си с гол за 2:2 петнайсетина минути преди края.

Спас Делев обаче блесна в самия завършек на мача с чудесно преодоляване и обмислен удар около Наумов, с цел да завоюва срещата за Арда.

Тимът от Кърджали към този момент има актив от 14 точки и с оглед обстоятелството, че има два мача пасив от огромна част от отборите към себе си, значи, че тимът би могъл да влезе в горната шестица.

ЦСКА 1948 въпреки това влиза в борбата за оцеляване с цялостна мощ, като тимът публично показва най-слабата отбрана в шампионата. „ Армейците “ към този момент са позволили 26 гола в 13-те си мача. Това им отрежда позиция единствено на 2 точки от последното място в таблицата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР