Арда иска да приеме ЦСКА за купата в Кърджали. В

...
Арда иска да приеме ЦСКА за купата в Кърджали. В
Коментари Харесай

Арда иска да приеме ЦСКА за купата в Кърджали

Арда желае да одобри ЦСКА за купата в Кърджали. В момента дебютантът в елита чака отговор от БФС, който би трябвало да разреши това да се случи. Чисто лицензионно " Арена Арда " покрива всички условия за мачове в елита, като се изключи неналичието на осветяване. В случай че дуелът е през светлата част от деня обаче няма никакъв проблем да се организира в Кърджали. През предишния сезон имаше случаи, в които втородивизионни тимове домакинстваха за купата, без да имат осветяване. А оборудването на Арда е в пъти по-добро положение.

В Кърджали са сигурни, че в случай че ЦСКА гостува в града, ще се получи огромен празник, а посещаемостта ще е доста висока. Двубоят с армейците ще е сред 29 и 31 октомври (вторник-четвъртък) и ще е един от най-интересните дуели в осминафиналите за купата. По-рано през сезона алените победиха с 3:2 в Борисовата градина за състезание. Арда е воден от някогашния треньор на ЦСКА Стамен Белчев. В състава пък са ексиграчите на армейците Иван Караджов, Александър Георгиев, Михаил Александров и Спас Делев. Треньор на вратарите е Стоян Колев, който е измежду най-успешните състезатели под рамката на ЦСКА през сегашния век.

Ръководството на Арда беше възнамерявало да започва замяна на тревното покритие на своя стадион. Това обаче ще бъде отсрочено, в случай че от БФС разрешат срещата с армейците да се играе в Кърджали. Дебютантът в елита също по този начин работи интензивно по слагането на осветяване. Надеждите в клуба са прожекторите да са подготвени за старта на пролетния дял.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР