Арда и Ботев Пловдив се изправят един срещу друг в

...
Арда и Ботев Пловдив се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Ботев Пд ще спира серията на Арда бе загуба

Арда и Ботев Пловдив се изправят един против различен в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Двубоят в Кърджали е през днешния ден от 17:00 часа и ще бъде излъчен по DIEMA SPORT. Срещата ще бъде ръководена от Георги Кабаков.

Това е второ домакинство в efbet Лига на Арда в Кърджали против Ботев Пловдив. Треньорът на отбора Николай Киров няма да може да разчита на контузените Иван Караджов и Стойчо Атанасов. Крилото на Арда Иван Коконов изрази мнение след успеха над ЦСКА 1948 с 2:0, че тимът е можел да има цялостен актив от точки от началото на сезона.

В същото време Светослав Ковачев и Спас Делев получиха повиквателна от националния селекционер Георги Дерменджиев за дуелите от Лигата на нациите против Ирландия и Уелс.

От началото на сезона Арда няма загуба в шампионата, само че от Ботев Пд не крият упоритостите си да сложат завършек на тази серия на домакините. Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов няма да може да разчита на Антонио Вутов и Мишел Еспиноса, които са с контузии. Футболистите на „ жълто-черните “ желаят още веднъж Георги Самуилов да придобие акциите на клуба. Играчите излязоха с отворено писмо, което бе поместено в формалния уебсайт на отбора. Ботев също се похвали с двама национали – Станислав Работов и Тодор Неделев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР