Арабски шейх примамва най-добрия ни и перспективен щангист - Карлос

...
Арабски шейх примамва най-добрия ни и перспективен щангист - Карлос
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Араби примамват Насар с $60 000 на месец!

Арабски шейх примамва най-хубавия ни и перспективен щангист - Карлос Насар. Родният тежкоатлет, който е роден в Париж, би трябвало скоро да вземе решение, с цел да не изпусне примамливата оферта от 60 000 $ на месец!

Карлос, който е огромен последовател на ЦСКА и когато има опция посещава мачовете на армейците, е от разбъркан брак - майка му е българка, а татко му – ливанец.

Той остана афектиран от класирането му в анкетата " Спортист на годината ", само че стисна зъби и мъжки съобщи, че желае и ще продължи да подвига за България, която си му е на сърце.

Да, само че младокът, който през май ще навърши 20 години, има примамливо предложение, на което мъчно би устоял някой естествен човек, а какво остава за професионален състезател, който получава трохи и нулево внимание от федерацията по повдигане на тежести.

Каква е офертата на шейха на Бахрейн?

Първоначално $6 000 залата на месец и по 400 дневно за джобни от американската валута. Осигуряват му личен треньор, лекар, теляк, храна и лагери - където пожелае. По негови думи това е за интервала, в който е " осъден ".

В края на декември националният ни играч по повдигане на тежести беше наказан на 7 месеца условно отнемане от независимост с три години изпитателен период, откакто беше открито преди този момент, че е управлявал автомобил под въздействието на наркотични субстанции.

Присъдата беше издадена от Районния съд в Поморие, а делото завърши със съглашение, като с изключение на наказването " условно отнемане от независимост ", на Карлос Насар е наложена и финансова санкция от 490 лв..

Насар беше арестуван при рутинна инспекция от органите на реда на 27-и юли 2022 година в региона на Поморие. При тестванията служителите на реда са открили съществуване на амфетамин и метаамфетамин в кръвта. Щангистът се призна за отговорен, като съобщи, че използването е инцидентна.

След приключване на наказването всичко от страна на Бахрейн се умножава по 10 или казано с елементарни думи - заплатата му ще стане 60 000 $! Отделно в предлагането са заложени и награди, в зависимост от резултатите, от порядъка на 500 000 до 800 000 $.

На 12 декември 2021 година Насар стана международен първенец в категория до 81 кг на шампионата в Ташкент, като сложи международен връх от 208 кг в изтласкването. Българската федерация по щанги нито му дава пари, нито го поддържа морално. Това надали учудва някого.

Българската страна се прави на глуха за достиженията му. На този стадий момчето се приготвя единствено, без треньор, единствено кондиционен подобен. По време на лагерите в Белмекен храната му се крие, с цел да не му сложат нещо и да го компрометират. Също по този начин не употребява капки за нос и медикаменти - отново по същата причина.

Когато къса ахилес, се лекува за своя сметка, тъй като от федерацията не му подвигат телефона, а когато му подвигат той пробва да вземе някаква част от общата сума, дадена от него за лекуване - от 60 000 лв., като желае единствено 15 000, с цел да продължи подготовката. Разбира се, получава... заричане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР