АПС, която спечели 26 процента от гласовете на парламентарните избори

...
АПС, която спечели 26 процента от гласовете на парламентарните избори
Коментари Харесай

Австрийската крайна десница постави условия за коалиция

АПС, която завоюва 26 % от гласовете на парламентарните избори в неделя, се обрисува като мощ, от която зависи кой ще ръководи, откакто дълбокият раздор сред досегашните съдружни сътрудници - АНП и Австрийската социалдемократическа партия (АСДП) - прави малко евентуално съставянето на ново центристко държавно управление.

Лидерът на АПС Хайнц-Кристиан Щрахе сподели на конференция, че ръководителят на победилата на изборите АНП Себастиан Курц би трябвало да стартира договаряния с неговата партия. Щрахе обаче ясно сподели, че АПС няма да прави взаимни отстъпки с основните си позиции.
"Ние няма да паднем на колене пред който и да било ", съобщи той.

Крайнодесният водач уточни като основни въпроси на своя дневен ред строгия граничен надзор, експулсирането на направили закононарушения чужденци и "спирането на разпространяващата се в нашата страна ислямизация ", а също намаляването на налога върху приходите и политиките за стимулиране на стопанската система.

АПС и АНП значително са съгласни по тези въпроси. Щрахе обаче също по този начин прикани да се даде на хората по-голям глас в националната политика. АНП също поддържа увеличение на директната народна власт, само че не колкото АПС.

Щрахе даде да се разбере, че проектът на АНП за разширение на следенето на връзките е различен въпрос, по който има различия, като предизвести за заплахата от прекалено усилване на пълномощията на полицията. Той още веднъж съобщи, че желае неговата партия да получи вътрешното министерство.

Волен Сидеров поздрави Хайнц-Кристиан Щрахе

Лидерът на Политическа партия "Атака " и ръководител на Парламентарната група на "Обединени патриоти " Волен Сидеров изпрати приветствен адрес до водача на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе за отличните резултати на партията на Щрахе на последните изключителни парламентарни избори в Австрия. Това оповестиха от пресцентъра на "Атака ".

"Успехите на патриотични обединения, каквито са нашите, са явен знак за смяна, без която бъдещето на Европа наподобява нестабилно. Те остават единствена гаранция против заканите от ерозия на националните и християнски полезности, които са в основата на нашата цивилизация ", показва Сидеров.

Позволете ми да дам израз на своята убеденост, че контактите сред нашите парламентарни групи ще се развиват и отсега нататък на основата на обичайно другарските връзки в отбрана на обществената правдивост и в полза на нашите патриотични цели, отбелязва той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР