Април ще продължи с навлизането на Слънцето в знака Телец,

...
Април ще продължи с навлизането на Слънцето в знака Телец,
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 15.04 до 21.04: Паричен бонус за едни и приятни запознанство за други

Април ще продължи с навлизането на Слънцето в знака Телец, което ще размени досегашните трендове за решение на материални въпроси, възстановяване на изискванията на битие, грижа за тялото, комфорт и непоклатимост. Особено скъпи ще бъдат такива качества като успокоение, прочувствена непоклатимост, поредност, неизменност, доброжелателност и взаимна полза. През този интервал доста може да се реализира единствено посредством неизменност, твърдоглав труд и устойчивост. Телците ще се усещат много удобно в такова енергийно поле, ще могат да реализират доста от задачите си, да решат дългогодишни проблеми, свързани с взаимоотношения, местоживеене и придобивки. Девите и Козирозите ще могат да издишат малко - прочувственият интензитет от предходния интервал ще бъде сменен от планувани и спокойни дейности. Скорпионите и Овните, в противен случай, ще се отегчат от неналичието на бурни пристрастености и прочувствен интензитет. Близнаци, Везни и Водолей ще почувстват непоклатимост в материалната сфера на живота и това ще им даде убеденост в бъдещето. Лъвовете и Стрелците ще бъдат склонни към необикновени монотонни и виновни действия, а Раците и Рибите ще могат да изградят най-благоприятен работен график за себе си, като имат време да се забавляват, да се провиснал и да отделят време на обичаното си занимание. За предприемачите преносът на Слънцето през знака Телец ще донесе усъвършенствания във финансовия бранш, както и благоприятни условия за основаване на „ защитна възглавница ” за своите компании или структури.

Хармоничните секстили на Марс с Уран и Юпитер ще разрешат на доста представители на Зодиака да създадат уверена стъпка в нова посока - както в работата, по този начин и в заниманията. Скорпионите и Овните ще получат необикновени благоприятни условия да осъществят своите гении: първите ще могат коренно да трансформират ориста си, а вторите ще могат да подобрят позицията си в работата. Козирозите и Водолеите ще бъдат завладени от необикновени усещания и ще получат ентусиазъм и мощ за по-нататъшни достижения. Стрелец и Риби ще могат да показват своите познания и опит пред необятната аудитория. В същото време Стрелецът ще бъде изключително известен в публичната сфера, а Рибите ще поемат самодейността в професионалната сфера от своите сътрудници или съперници. Възможности за подсилване на въздействието си в областта на бизнеса ще имат Раците, които ще могат сполучливо да се опълчват на интригите на съперниците, прокарвайки техните ползи. Телец и Дева ще почувстват прочут дискомфорт, тъй като ще би трябвало да положат доста старания за стабилизиране на прочувственото си положение.

Съвпадът на Юпитер и Уран в неделя ще донесе въодушевени хрумвания и благоприятни условия да измененията ориста си и близкото бъдеще. Много представители на Зодиака ще имат късмет да преминат на ново равнище на схващане и усещане на заобикалящата ги действителност; Стрелец, Рак, Водолей, Риби и Скорпион ще вземат фундаментални решения по отношение на своето битие, цели и вероятности, ще стартират да преустройват живота си, да трансформират навиците и да се отърват от стандартите. Телец, Дева и Козирог ще бъдат изправени пред избран избор, който ще бъде невероятно да не създадат. Овен и Лъв най-вероятно ще решат да сменят работата или сферата на активност, до момента в който Близнаци и Везни ще предизвикват промени в персоналния си живот и в връзките с сътрудниците.

Вижте в галерията какво още ви чака през тази седмица съгласно зодиакалния ви знак:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР