Apple вдигна завесата за iPhone 15 Pro и Pro Max.

...
Apple вдигна завесата за iPhone 15 Pro и Pro Max.
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro идва с титаниев корпус, екшън бутон, нов чип и още..

Apple подвигна завесата за iPhone 15 Pro и Pro Max. Тази линия ще употребява титаниеви странични релси. Apple твърди, че титанът освен е по-лек, само че това са и най-тънките рамки, поставяни в миналото на iPhone.

Apple е в действителност разчувствана от материалния дизайн на iPhone 15 Pro. Вътрешният алуминий е напълно рециклиран. Apple споделя, че за цялостното нанасяне на титановия пласт и матирания дизайн на iPhone 15 Pro са нужни 14 часа. Задното стъкло също е елементарно заменяемо, споделят от Apple. Ако това е правилно, би трябвало да направи ремонта по-достъпен.

iPhone 15 получава персонализиран бутон за деяние

Apple показа персонализируем бутон Action. Това не е изцяло нова функционалност в смарт телефоните, защото доста телефони с Android са правили това в предишното. Но това ще разреши на потребителите да разполагат с спомагателен бутон за бързо добиване на избрани функционалности. Или, допускаме, хората към момента могат да употребяват бутона Action за изключване на звука.

Чипът A17 Pro Bionic е тук

Apple разгласи чипа A17 Pro Bionic, направен по 3nm развой. Това разрешава слагането на повече транзистори в чипа, което усилва успеваемостта и мощността. Apple твърди, че A17 Pro е 3 пъти по-бърз от конкуренцията. Невронният енджин също е по-бърз. Той употребява машинно образование в устройството, с цел да оказва помощ при писане и различаване на тирада.

Apple споделя, че графичният процесор на чипа A17 Pro е най-големият дизайн в историята ѝ. Apple споделя, че 6-ядреният графичен процесор ще разполага с хардуерно ускорено трасиране на лъчи за по-реалистично осветяване в игрите. Apple споделя, че потреблението на Metal FX upscaling ще обезпечи по-качествени графики и резолюция при по-ефективни натоварвания.

Apple показва 5-кратно оптично нарастване с iPhone 15 Pro

Apple споделя, че феновете на професионалните фотоси ще имат повече функционалности, с които да си играят на iPhone 15. Това включва задаване на избрани фокусни дистанции като стандарт. Apple акцентира и по-добрата му нощна снимка, която улавя повече цветове в по-тъмни подиуми. Но главното преимущество е 5-кратната телефото 12-мегапикселова камера. Apple твърди също, че тя има най-голямото фокусно разстояние от всички телефонни камери. Тя употребява телескопичен обектив, с цел да даде на потребителите по-голямо фокусно разстояние с по-голяма стабилизация.

Apple дава някои професионални функционалности на фотографите и видеографите. Благодарение на врата USB-C и кабела USB 3.0 към този момент можете да записвате непосредствено на външен диск, което разрешава запис с 4K 60 фрагмента в секунда. Също по този начин е допустимо да снимате, до момента в който сте включени към MacBook, като изпращате фотосите непосредствено и бързо. Apple споделя, че записът на видео ще включва и LOG шифроване и ще поддържа ACES цветови стандарти.

Най-новите модели iPhone 15 Pro на Apple са с усъвършенствани камери и процесори, само че имат и функционалност за идните слушалки за пространствени калкулации на Apple – Vision Pro. Телефоните Pro ще могат да записват 3D пространствени видеоклипове, които могат да се гледат на слушалките Vision Pro. Функцията ще бъде пусната идващия месец, макар че Vision Pro ще се появи едвам през 2024 година

Каква ще е цената?

iPhone 15 Pro ще стартира от $999 при 128GB памет, до момента в който Pro Max ще стартира от $1,199, което е $100 повече от iPhone 14 Pro Max. Но Apple споделя, че ще включи повече място за предпазване при 256 GB, което прави сметката ненапълно по-оправдана.

Цялата линия iPhone 15, в това число Plus, Pro и Pro Max, ще бъде налична за предварителна поръчка на 15 септември. Всички устройства ще бъдат налични в петък, 22 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР