Apple отложи излизането на HomePod за началото на 2018 година,

...
Apple отложи излизането на HomePod за началото на 2018 година,
Коментари Харесай

Новият iMac Pro ще има допълнителен процесор за функцията Hey Siri

Apple отсрочи излизането на HomePod за началото на 2018 година, само че почитателите на този бранд има какво да чакат до края на тази. Това е iMac Pro, който би трябвало да излезе през месец декември.
Днес се появи информация, че в този компютър ще се употребява копроцесора Apple A10 Fusion , който ще се употребява в реализацията на функционалността Hey Siri . Това ще стане първият случай за потребление на ARM чип от серия А в компютрите Mac.

Разработчикът Стив Троутън-Смит (Steve Troughton-Smith) означи в своя Twitter акаунт, че копроцесорът A10 Fusion ще се употребява за обезпечаване работата на непрекъснато включената функционалност Hey Siri. Програмистът заяви, че чипът ще работи и при изключен iMac Pro , с цел да може да бъде включен благодарение на гласова команда.

По този метод се удостоверява информацията на Bloomberg, която още при започване на годината заяви, че Apple създава нов чип за MacBook Pro. Очакваше се, че този чип ще дава отговор за обработката на маломощни задания, които в този момент се поемат от процесора на Intel.

Сега Apple употребява специфичния ARM чип Т1 в своите най-нови модели MacBook Pro със сензорно ръководство, който обезпечава работата на Touch ID и панела Touch Bar. Очаква се сходен чип да се грижи и за сензорния интерфейс на iMac Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР