Apple обяви разширяването на своята програма за самостоятелен ремонт на

...
Apple обяви разширяването на своята програма за самостоятелен ремонт на
Коментари Харесай

Apple осигури достъп до диагностичния софтуер за ремонт на оборудването от обикновените потребители

Apple разгласи разширението на своята стратегия за независим ремонт на устройствата Self Service Repair. В допълнение към към този момент включените артикули са добавени и смарт телефоните iPhone 15 и компютрите Mac с чипа Apple M2. Потребителите ще могат да употребяват диагностичния програмен продукт на компанията, който преди беше наличен единствено в магазините на Apple и оторизираните сервизни центрове.

Достъпът до диагностичния програмен продукт на Apple прави отстраняването на неизправности доста по-лесно. С негова помощ можете да тествате обособени съставни елементи на устройството, в това число батерия, камери, разнообразни датчици, eSIM и други Преди това елементарните консуматори на фирмените устройства и неоторизираните сервизни центрове не можеха да употребяват софтуера за диагностика на компанията, само че в този момент това е нова позитивна смяна. На този стадий софтуерът Apple Diagnostics за независим ремонт на устройства е наличен на територията на Съединени американски щати, а следващата година ще се появи и за притежателите на “ябълковите “ устройства в Европа. Отбелязва се, че взаимоотношението със софтуера изисква избрани познания и умения в региона на ремонта на Apple устройствата.

Програмата за независим ремонт се уголемява, с цел да включва смарт телефоните iPhone 15 и основаните на Apple M2 Mac компютри, в това число 14- и 16-инчовите MacBook Pro, 15-инчовите MacBook Air, Mac Mini, Mac Pro и Mac Studio. Освен това програмата за независим ремонт към този момент е налична в 24 спомагателни европейски страни, в това число Хърватия, Дания, Гърция, Холандия, Португалия и Швейцария. Общо програмата за независим ремонт към този момент е разширена до 35 продукта на Apple и работи в 33 страни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР